Retourinformatie

Retourinformatie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jezza.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen
Artikelen op maat gemaakt of bedrukt met een persoonlijke tekst zijn een uitzondering op het herroepingsrecht. Het is helaas niet mogelijk om het artikel terug te sturen. Bent u toch niet tevreden met het resultaat? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan kijken we samen naar een geschikte oplossing.

Voor het retour zenden van producten zijn een aantal voorwaarden:

  • De verzegeling van de verpakking mag nog niet verbroken zijn. Controleer dus bij ontvangst van uw bestelling goed of het ontvangen product ook het gewenste product is. 
  • De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor uw eigen rekening. 
© 2020 - 2024 Jezza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel